۱. مصرف بیش از حد شکر، میزان فروکتوز را در بدن افزایش می دهد و باعث چاقی می شود.
گلوکز موجود در شکر براحتی در اندامها مورد استفاده قرار می گیرد ، در حالی که تنها ارگانی که سوخت و ساز فروکتوز را برعهده دارد کبد است. فروکتوز انباشته شده در کبد به چربی تبدیل می شود.
۲ . شکر حاوی مواد معدنی و ویتامین نیست.
با مصرف زیاد قند و شکر احتمال کمبود مواد مغذی مهم در بدن افزایش می یابد.
۳. مصرف قند و شکر زیاد موجب رسوب چربی در کبد می شود و احتمال ابتلا به بیماری کبد چرب را در پی دارد.
۴. افزایش تری گلیسیرید و چربی مضر خون از عوارض مصرف زیاد شکر است.
۵ . مقاومت بدن در برابر انسولین
۶. افزایش احتمال ابتلا به بیماریهای غربی نظیر چاقی، دیابت نوع دوم و بیماریهای قلبی، عروقی
۷. تاثیر بر هیپوتالاموس مغز و مختل شدن مرکز تنظیم میزان مصرف مواد غذائی
مصرف زیاد قند و شکر و انباشتگی فروکتوز در خون باعث تداوم احساس گرسنگی در افراد می شود.
۸ . قند اعتیادآور است.
۹ . مصرف بیش از حد قند و شکر مقاومت در برابر هورمون لپتین را موجب می شود.
لپتین از سلول های چربی ترشح می شود. هر چقدر چربی بیشتری در بدن موجود باشد لپتین بیشتری ترشح می شود. مقاومت در برابر این هورمون و جلوگیری از ترشح آن، باعث زیاده روی در خوردن غذا می شود که در نهایت چاقی را در پی دارد.
منبع : پاپیولار ساینس
سهشنبه 17 دیماه سال 1392 ساعت 20:27